Advies op maat

U kunt bij ons terecht voor allerhande informatie over interieurtips, kleuradvies en totaaladvies.

Totaal advies

Vroeger was een schilder puur een schilder. Tegenwoordig treedt hij ook steeds meer op als adviseur op het gebied van materialen, kleur en soort wandafwerking alvorens over te gaan tot de eigenlijke werkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor het advies om zelf uw droom te realiseren… De samenwerking met u als klant begint altijd met een kennismakingsbezoek: duidelijkheid voor alles.
Dit bezoek kan zowel tijdens kantooruren als ‘s avonds. We inventariseren uw wensen en bespreken de mogelijkheden. Door de ideëen in kaart te brengen, zijn we in staat een passende offerte voor te leggen. Uiteraard wordt de offerte toegelicht en gespecifiëerd.

We stemmen alle details op elkaar af en werken volgens planning: afspraak is afspraak.

Kleuradvies

Kleur is aan trends onderhevig.

We leven in een periode dat kleuren in de interieurs, maar ook in het exterieur toonaangevend zijn. Alles mag en alles kan! Als uw huis toe is aan een opknapbeurt, is het uitkiezen van mooie kleuren leuk, maar best moeilijk. Wij helpen u graag op weg met deskundige tips en verrassende suggesties voor een goed eindresultaat.

Doe het zelf – advies

We helpen u door het alfabet van A tot Z, we bezorgen u de nodige produkten en materialen om als een “vakman/vrouw” uw schilderwerken zelf te realiseren.

Door uw pand nauwkeurig in kaart te brengen kunnen wij u goed adviseren zodat u niet voor onnodige kosten komt te staan. Wij inventariseren hierbij ruim 20 punten. Dit zijn veelal zichtbare problemen zoals houtrot of scheuren in het beton. Ook letten we op  kleinere gebreken zoals openstaande verbindingen en scherpe kanten in het kozijn.

Een vraag of een vrijblijvende offerte?

Vul onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Type

* Het contactformulier wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy. Hun Terms of Service is van toepassing.

Pin It on Pinterest

Share This